top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGintasticbelgium

Blind Tiger Gin - Review

Vandaag stellen we jullie met trots een Belgische gin voor, misschien wel de beste Belgische gin uit onze collectie. Hoewel ik onlangs nog een ander topmerk geproefd heb, die je in de nabije toekomst op onze blog kan zien verschijnen.


BlindTiger Piper Cubeba is één van de juweeltjes die gemaakt worden in de Deluxe Distillery in Kortrijk (België). Bekend als Bonnie & Clyde van de gin industrie, zijn Sophie Gheysens en Thomas Baert de mensen achter de Blind Tiger gin die we vandaag voor u reviewen?


In 2014 lanceerden ze hun eerste product onder de naam Bonnie & Clyde Gin. Een mooi duo dat is uitgegroeid tot een verzamelobject voor vele gin-liefhebbers. Na het succes van dit eerste product produceerden ze 3 versies van de Blind Tiger Gin. De Piper Cubeba, de Imperial Secrets & the Liquid Gold! Ze lanceerden ook de' Mary White Vodka' en een 2e batch van de Bonnie & Clyde. (En we hebben een duo die in onze ginkast staat te schitteren!)


Deze gin is gemaakt met ongebruikelijke botanicals zoals gemoute gerst, cubeb peper, groene kardemom, iriswortel, lavendel, lavendel, hop, gember, oranjebloesem en meer...


Naast het feit dat het een mooie fles is, kunnen we ook spreken van een zeer succesvol product!


Morgen onze perfecte serve, tasting notes en meer informatie!


Cheers,

Gintasticbelgium



23 weergaven0 opmerkingen
bottom of page