top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGintasticbelgium

Journey Gin - Review


Een reis naar het zuiden van Amerika, Wandelingen door de jungle van Afrika, klimmen naar de top van de Himalaya en verschillende nachten op een onstuimige zee, daar begon het verhaal van deze Journey Gin.

Tijdens deze reizen waren ze uitgerust met een plattegrond, een kompas en de wil om een lekker Gin recept te maken. En voor dit recept gingen ze overal op zoek naar de allerbeste botanicals.

Voor het maken van deze eerlijke gin gingen ze op zoek naar een distillery die hun droom in vervulling kon brengen. Ze klopten aan bij een distilleerderij in Heilbronn, Duitsland. De meester distiller zou de gin maken op basis van 22 botanicals.

De reeks botanicals die gebruikt worden komen vanop verschillende plekken. Van Noord-Amerika tot Zuid-Amerika, Centraal Europa, Noord-Afrika en zelfs Azië. Enkele botanicals die je in de gin kan terugvinden zijn: Sinaasappelschil, limoenschil, citroenschil, de schil van een spaanse peper, gember en kaneel.

De naam is een verwijzing naar de reizen die ze hebben gemaakt en ook naar de reis die de verschillende botanicals hebben afgelegd op weg naar Duitsland. Ook aan de fles hangt er een klein kompas wat alweer een verwijzing is naar het verhaal achter de gin.

Het resultaat is een uitermate frisse Gin.



24 weergaven0 opmerkingen
bottom of page